C&O Travel Villa en appartementen Algarve

Villa selectie Algarve voor kopers met speciale wensen.

Natuurlijk verandert dagelijks het villa aanbod welke op dit moment te koop is en kunnen wij deze site niet helemaal actueel houden.
Bovendien kiezen de bezitters van exclusievere villa's er vaak voor om hun eigendom niet bij alle makelaars te publiceren.

Wij adviseren u om met ons samen een intake te doen en zo een profiel te maken van de villa welke U zoekt. Uiteraard is uw budget daarbij van groot belang.
Wij kunnen na de intake gericht op zoek gaan en u een actueel aanbod op maat doen toekomen. U ontvangt van ons enkele pdf bestanden met foto's van een villa met de meest relevante informatie

Villa in stille verkoop

Via onze uitstekende relaties en het specialisme om uitsluitend te focussen op villa's in de Algarve, kunnen wij U veel exclusieve objecten aanbieden welke andere makelaars niet in hun bestand hebben. C&O Travel biedt regelmatig als eerste (via relatie eigenaar) verse objecten aan, waar andere makelaars vaak maanden later bij ons aankloppen om deze villa ook te verkopen.

Kantoor in Nederland en Algarve

Onze kracht bij uw villa aankoop ligt vooral in neutraal karakter en de service om u zowel in Nederland als ook in de Algarve te begeleiden bij uw kooptraject van uw droomvilla.
Bezoek ons in ons kantoor in Vale do Lobo (Algarve) aan de Estrada da Horta 527 op 200 meter van de receptie.
Of bezoek onze ANVR en SGR reiswinkel in Kerkrade aan de Locht 40 bij Parkstad Limburg voetbalstadion Roda JC.
Bel gerust met Peter van der Velden via 06-15249991 en ik help u bij uw zoektocht naar uw droomvilla.